یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 151437
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1398 - 10:53
    زعفران

    زعفران ارزان شد/ کاهش 2 میلیون تومانی قیمت زعفران

    میری با اشاره به اینکه اتخاذ برخی تصمیمات مسئولان سازمان بورس منجر به کاهش ۲ میلیون تومانی قیمت زعفران شد، افزود: با وجود آنکه قیمت زعفران نگین در مقایسه با پوشال همیشه در بازار بالاتر است، اما هم اکنون قیمت زعفران پوشال به سبب عدم عرضه در بورس در مقایسه با نگین بالاتر است.

     زعفران ارزان شد/ کاهش 2 میلیون تومانی قیمت زعفران

    غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران از کاهش ۱۰ تا ۱۲ درصدی قیمت طلای سرخ نسبت به ۲ هفته اخیر در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون حداقل نرخ هر کیلو زعفران دسته ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار و حداکثر قیمت زعفران نگین ۱۰ میلیون تومان است.
     وی با اشاره به اینکه اتخاذ برخی تصمیمات مسئولان سازمان بورس منجر به کاهش ۲ میلیون تومانی قیمت زعفران شد، افزود: با وجود آنکه قیمت زعفران نگین در مقایسه با پوشال همیشه در بازار بالاتر است، اما هم اکنون قیمت زعفران پوشال به سبب عدم عرضه در بورس در مقایسه با نگین بالاتر است، در حالیکه بنده معتقدم اگر بورس قیمت زعفران را کاهش نمی‌داد، بدون تردید قیمت این محصول در بازار افت نمی‌کرد.

    میری درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران گفت: بنابر آمار سه ماهه گمرک، صادرات زعفران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد کاهش یافته است و از پایان خرداد تاکنون آماری دریافت نکردیم، اما بنده معتقدم تا آغاز فصل برداشت، صادرات با روند کاهشی به کار خود ادامه دهد.

    نایب رئیس شورای ملی زعفران از زعفران ۲۰ تا ۲۵ درصدی تولید خبر داد و گفت: با توجه به افزایش سطح زیر کشت، برآورد میدانی از گل دهی پیاز زعفران و راندمان بالای تولید در هکتار پیش بینی می‌شود که میزان تولید طلای سرخ در سال زراعی جدید به ۴۸۰ تا ۵۰۰ تن برسد.

    وی ادامه داد: با توجه به آنکه کاهش قیمت زعفران منجر به متضرر شدن کشاورزان شده است، از مسئولان سازمان بورس انتظار می‌رود تجدید نظری در سیاست‌ها داشته باشند.


    میری در پایان با اشاره به اینکه ۸۰ درصد زعفران تولیدی صادراتی است، تصریح کرد: با وجود تاثیرگذاری اتخاذ تصمیمات مستقیم بر صادرات، ثبات نسبی قیمت بر توسعه بازار تاثیر بسزایی دارد، از این رو به سبب رشد ۲۰ تا ۲۵ درصدی تولید بازاریابی و بازارسازی محصولات امری ضروری است که متاسفانه در چنین شرایطی امکان توسعه بازار وجود ندارد.

     

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما